Over Ons

Afspraak inplannen
Over Ons Cover

Arcade Natuursteen is met ruim 20 jaar ervaring dé expert in het leveren, plaatsen , leggen, bewerken en op maat zagen van natuurstenen tegels, keramische tegels, marmeren tegels, hardstenen dorpels / vensterbanken en granieten aanrechtbladen. Marmeren vloertegels, keramische badkamer tegels en quartz composieten aanrechtbladen zijn in deze tijd niet meer weg te denken uit uw woning, tuin of bedrijfspand. Natuursteen en Marmer zijn unieke producten die tot leven komen met hun bijzondere en verschillende kleurtinten, vlammen en aderen.

Haal het gevoel van buiten naar binnen met onze unieke producten. Met natuurstenen outdoor tegels en keramische outdoor tegels is dit effect uitstekend te realiseren en komt het uitmuntend tot zijn recht in elk ontwerp. Arcade Natuursteen is specialist in het leveren, plaatsen en op maat zagen van unieke vloertegels, wandtegels, tuintegels, aanrechtbladen en open boek natuursteen. Al onze producten zijn uitstekend voor het plaatsen in uw woonkamer inrichting, badkamer inrichting, aanrechtblad keuken en tuintegels.

Natuursteen (ook wel hardsteen en Belgisch hardsteen genoemd) zijn al jaren lang de beste materialen om te gebruiken in uw woning. Denk hierbij o.a. aan aanrechtbladen, dorpels, vensterbanken, waterslagen, trapafwerking, design elementen en openhaard afwerking.

Bij Arcade Natuursteen hebben wij onze eigen steenhouwerij waar wij elke maat kunnen realiseren om zo van uw Natuursteen project een uniek ontwerp te maken.

Ontstaan Arcade Natuursteen en Nieuwbouwpand

Over Ons 2

Mehmet Terlemis is al decennia lang kenner van natuursteen. Zijn liefde voor Natuursteen is ontstaan tijdens zijn studie bouwkunde en is snel uitgegroeid tot een passie, na jaren lang te werken met natuursteen /  Belgisch hardsteen als constructeur. Uit deze passie voor dit mooie natuurlijke product is Mehmet ruim 20 jaar geleden begonnen met zijn onderneming: Arcade Natuursteen.

Na de oprichting heeft Arcade 2 tegelzetters aangenomen met ruime ervaring in het leggen van tegels. De vraag naar kwalitatief Natuurstenen tegels en dorpel op maat werd steeds groter en met haar eigen steenhouwerij kon Arcade Natuursteen deze vraag uitermate goed beantwoorden. De combinatie van kennis, ervaring en passie zorgde er al snel voor dat Arcade Natuursteen makkelijk kon mee groeien in een steeds groter wordende Natuursteen markt.

Door de groter wordende vraag naar Natuursteen op maat werd de showroom in Rijswijk al snel te klein en is er een bewuste keuze gemaakt om te verhuizen naar Bleiswijk. Een grotere steenhouwerij was noodzakelijk voor de gigantische groei van Arcade Natuursteen en om de steeds groter wordende vraag bij te houden.

Niet alleen van particulieren, maar ook vanuit aannemers werd de vraag naar bijvoorbeeld een dorpel of vensterbank op maat steeds groter. Tegenwoordig zijn zelfs tegelleveranciers klant bij Arcade Natuursteen voor al hun maatwerk projecten. Eveneens ontstond deze zelfde vraag vanuit architecten, interieur ontwerpers en tuinarchitecten. Ook zij zochten een geschikte partner voor het leveren van hoge kwaliteit Natuursteen voor hun binnen en buiten projecten.

Met aanvragen van particulieren, aannnemers, projectontwikkelaars en architecten werden de showroom en steenhouwerij in Bleiswijk ook al snel te klein en was het een makkelijk beslissing om een nieuw pand te bouwen in Berkel en Rodenrijs, aan de Zeppelinstraat 6.

Met de bouwkundige kennis van Arcade Natuursteen is het nieuwe pand volledig zelf ontworpen, uitgewerkt en ingericht voor het tonen van onze uitgebreide selectie van vloertegels, badkamertegels, aanrechtbladen, dorpels, vensterbanken en waterslagen.

Het eindresultaat is ook iets waar wij trots op mogen zijn. Wij verwelkomen u dan ook graag in onze vernieuwde en ruime showroom waar wij klaar staan om u te adviseren en te begeleiden in uw project.